marți, 27 decembrie 2016

De ce merită unii scuipaţi

sursa foto: lefrigaro.ro
Vă aduceţi aminte cum tot apăreau, apar şi o să mai apară unii pe la TV să ne spună - când guvernul făcea "boacăne" care stârneau mânia populaţiei - chestia aia cum că ""vai, vai, cum să dăm guvernu jos, vreţi ca România să intre în criză, să se prăbuşească economic şi financiar şamd"?
E, uite acu avem o criză politică majoră, dar mai ales, avem un guvern în funcţie care nu-şi poate exercita pe deplin atribuţiile, gestionând doar treburile curente ale ţării. Nu mă mai refer la cauze, sunt arhicunoscute deja. Şi a trecut deja mai mult de o săptămână de când suntem în situaţia asta, cu şanse mari ca criza să se adâncească, dacă coaliţia majoritară din Parlament va decide în final să-l suspende pe preşedinte pentru decizia de azi.
Şi uite totuşi că deşi suntem în criză politică de joia trecută, ţara şi-a văzut de drumul ei şi nu a dispărut de pe hartă, oamenii obişnuiţi şi-au văzut liniştiţi de traiul zilnic. Aşa că dacă de acu-nainte mai vedem vreun bou d-ăsta politic care mai încearcă să ne prostească cu chestia aia de la începutul articolului, merită să-l tratăm doar cu un scuipat fix între ochi.

Un comentariu:

  1. Alt premier, dar si alt presedinte!(ziarul AZI- Octavian Stireanu)
    „…Cel mai grav este că se confirmă încă o dată natura militaristă a statului în care trăim. România are o democraţie administrată, după modelul Rusiei sau Turciei. Partidele sunt lăsate să se joace în nisip de-a alegerile sau de-a referendumul. După care, indiferent de rezultatul urnelor, urmează decizia „adevărată“, venită din altă parte, pe deasupra voinţei populare…”
    __________________________________________—————————————__________________________________
    Total de accord, suspendarea pres-edintelui si -imediat, inainte de a se refugia in Germania sau Austria- pus sub acuzari serioase(dar deloc subiective si fara niciun exces de zel) si incarcerat macar 10 ani…Probabil motivul sau suprem-legat de refuzului numirii lui SS- va fi incopatibilitatea via sotul ei \”venetic\”, insa el se afla in aceiasi incompatibilitate, prin familia stramutata in alta tara!!! Plus ca este dovedit a fi escroc, iar antenna 3 ar face bine sa-si assume ancheta pe care a inceput-o, este posibil ca individul sa fi fost implicat in cea mai urata crima, vanzarea de carne vie si anume vanzarea de copii… Total de accord si sa se faca si o alta propunere pentru pm, insa problemele Romaniei nu vor fi rezolvate nici asa, singura rezolvare este BOMBA ATOMICA POLITICA SI ADMINISTRATIVA, care se poate detona numai printr-o alianta intima si la varf cu IMPERIUL IMPERIILOR, si distrugerea efectiva a actualei clase politice, in totalitate cea de dupa „89…(PS-jocul ala „in nisip” -al partidelor, nu este in nisip deloc ci in mocirla cocinei in care se scalda intreaga conducere a tarii)

    RăspundețiȘtergere