joi, 15 decembrie 2016

Ia zi dl Dragnea, p-asta o stiai?

foto: stiripesurse.ro
Toata lumea moare de grija nominalizarii sau nu a d-lui Dragnea drept candidat din partea PSD pentru functia de prim-ministru.
Pana ne lamurim insa macar daca macar partidul il va nominaliza drept candidat pentru consultarile cu Iohannis, dl Dragnea si aia care-l tot dau candidat pentru funcţia de prim-ministru ar face bine sa citeasca atent si art 109 alin (2) din Constitutie care prevede ca "...Trimiterea in judecata a unui membru al Guvernului atrage suspendarea lui din functie. ..."? Asta e bonus pe langa prevederea din Legea 90/2001. Dl Dragnea e trimis in judecata in dosarul ala cu fosta sotie. 
Asa ca, chiar daca ar fi desemnat sa formeze guvernul si ar obtine si votul de incredere in Parlament, in secunda doi e suspendat de drept, prim-ministrul fiind si el membru al guvernului. 
Dar nu-i asa, parca da bine la emisiuni tv sa tii publicul in priza decat sa faci un minm efort sa te documentezi corect. Asta ca sa nu mai zic de toti aia care participa din partea partidelor sau se dau mari analisti politici, sunt la fel de bata...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu