marți, 17 ianuarie 2017

Coldea, doar un turist nevinovat?

foto: antena3.ro
Zice Ghiţă că l-a plimbat pe Coldea prin tot felul de locuri exotice, pe banii firmei sale. Dacă se dovedeşte că aşa s-a întâmplat, e grav. Grav pentru siguranţa naţională a României. Pentru că din ce spune Ghiţă, nu reiese şi că pe timpul acestor deplasări în străinătate generalului Coldea i s-ar fi asigurat protecţia, în virtutea secretelor al căror depozitar este. Mai mult, Ghiţă ne spune că musiu Coldea i-a cerut documente cu care să-şi justifice aceste deplasări. 
Lucruri grave din punctul de vedere al atribuţiilor structurii de protecţie contrainformativă a SRI. Dacă n-au ştiut cum se deplasa în străinătate Coldea, ar trebui anchetaţi toţi care aveau atribuţii pe această linie de muncă. Dacă au ştiut şi nu l-au informat pe directorul SRI, căruia îi sunt direct subordonaţi, e şi mai grav. Dar dacă au informat şeful serviciului şi Coldea a rămas în funcţie, reuşind să-i prostească pe toţi în urma anchetei din 2014 despre aflăm abia acum din dezvăluirea lui Ghiţă de aseară, atunci e nasol rău, rău de tot. Pentru că astfel şi afirmaţia lui Ghiţă cum că Coldea lucrează pentru un serviciu străin devine credibilă.
Aşa că sunt destule suspiciuni rezonabile ca în acest caz Parchetul militar să înceapă o anchetă. E singura instituţie care poate merge până la capăt cu ancheta.
Apropo de Coldea, oare şefii operativi ai CIA, FBI, Mossad, FSB, MI5, MI6 de exemplu, tot aşa s-or deplasa în străinătate în vacanţe? Eu cred că nu.

2 comentarii:

 1. Cum e sasul e si puscociul! Pentru ca el este cel care l-a numit pe gheorghe minor ca ambassador , cea ce incalca orice minim si elementar bun simt, pentru ca -asa cum spuneam la acel timp- un fost inalt lucrator din SS -nu mai vorbim de capo di tutti capi-nu ar trebui sa plece nici in vacante de o zi , in strainatate, cel putin cativa ani la rand, nici in cea mai prietena tara posibila.Asa ca...:
  Emoţie multă, efecte nule 13 ianuarie 2017 17:00de Octavian Ştireanu."Suspendarea generalului Coldea...In ambele variante, Sistemul se va perpetua. Chinga în care este prinsă ţara şi care sufocă drepturile şi libertăţile cetăţenilor nu poate fi ruptă prin schimbarea unui general cu altul, ci prin schimbarea legilor, a mentalităţilor şi, nu în ultimul rând, a ucazului venit de la Vodă, de la căpetenia ţării. Nimic dintre acestea nu se va petrece."____________________________-------------------------______________________________
  INCA ODATA: Solutia exista, este insa RADICALA, si nici macar nu mai poate fi intreprinsa din interior ci numai de catre generalii ,coloneii(romani), etc. de la NATO(desigur, daca ei sunt cu adevarat romani si de buna-credinta si au si IQ-ul necesar) care prin conexiunile lor in tara(Armata, Politie, SS ,Justitie si chiar in superanemica si ultradebusolata societate romaneasca), pot porni cu adevarat o revolutie a caror principale puncte nu pot fi decat DEZMEMBRAREA TOTALA a acestei clase politice, adica arestarea(NUMAI legala) a cam 4-5 MII de indivizi, de la conducerea tarii(central si teren) , dublata de recuperarea imenselor sume delapidate de acestia, iar pentru sigilarea actului si impunerea unei stabilitati fara termen, INTOARCEREA LA MONARHIE, insa numai cu aport Englez

  -continuare

  RăspundețiȘtergere
 2. -"...De asemenea, devine tot mai clar că, de frică, .."-un alt punct foarte valabil , pe care am mai pedalat si eu, intr-adevar, in analizele mele, sentimentul de frica s-a instalat(reinstalat) in Romania mai abitir ca in societatea securisto-ceausista iar un rezultat indubitabil si extrem de relevant este plecarea in masa din tara a populatiei care simte si a simtit ca masinaria instalata la carma tarii, este mult mai distrugatoare decat oricare alta, inclusiv prin faptul ca aceasta a invatat sa foloseasca machiajurile democratiei si alte trucuri care "tin" in societatile unde democratia este importata, inventata sau copiata vicios, DAR NICIDECUM aplicata pe matricea modelelor dovedite corecte, functionale.Iar sistemul mafiotic romanesc continua la radacina, uzurparea increderii populatiei , iar in parallel suprima metodic baza curajului civic, adica prosperitatea si proprietatea activa si solida, stiind clar ca saracia indobitoceste si infricoseaza oamenii, metoda cea mai buna de manipulare a populatiilor, obosirea lor prin privatiuni materiale si presiuni mentale permanente).O dovada in acest sens, o repriznt chiar eu, adica mesajele mele care ataca mai mult decat frontal clasa conducatoare( inclusiv cerere de executii publice a varfurilor mafiei romanesti), iar intrucat aceste mesaje s-au intetit in ultimele saptamani, s-a ajuns la situatia in care cateva pagini (unde scriam) sa-mi stearga toate aceste pesaje, pe luni in urma si NU(cum ar fi fost -cat de cat- firesc- sa NU mai accepte asa mesaje, faptul ca ei s-au conformat in bloc acestei cereri, dovedeste ca frica respectiva (sau santajul) exista si ca, "cainii de paza" ai mafiei nu dorm...Ultimul atac -in bloc- s-a produs cateva zile in urma, pagina lui dorian furtuna(de la Chisnau) si pagina egocentric. eu, au fost "curatate " de mesajele mele ("dusmanoase la dresa oranduirii"), dar si alte pagini au facut la fel, precum "Flamura Verde", pagina prof. universitar cristian paun, o alta pagina promonarhista(carolina-fedrea-dan ghenea) etc.Plus, ca monica macovei , via prietenii ei de la UE au reusit sa-mi interzica accesul pe facebook, mai ales ca incepusem sa "atac" si structurile la varf ale UE, o organizatie care ar trebui mentinuta(e un pas spre globalizare) dar se pare ca va esua, datorita incompetentei si chiar criminalitatii ascunse, a celor care o conduc, la varf...

  RăspundețiȘtergere