miercuri, 4 ianuarie 2017

Toţi craiovenii sunt pe cale de a avea un trai decent ...

"Voi pleca de la primărie doar pentru o funcţie din care pot să ajut mai mult Craiova", cam aşa spunea dna primar Lia Olguţa Vasilescu când ne-a anunţat că va candida pentru un post de parlamentar. Ei, uite că e pe cale să obţină o funcţie mare, cea de ministru al muncii. Ce-o avea însă comun această funcţie cu promisiunea făcută electoratului craiovean care a votat-o să fie primar, numai Dumnezeu ştie. Poate că dumneaei speră că din această funcţie va putea să facă ca toţi craiovenii să primească, prin excepţie de la lege, pachete sociale în cuantum egal cel puţin cu salariul mediu brut pe ţară care să le asigure un nivel de trai şi mai decent decât cel asigurat celor doar 17000 de familii la care făcea menţiune în campanie pe panourile publicitare din oraş... 

2 comentarii:


  1. Ana Birchall, propusa la Ministerul Afacerilor Europene: Romania este gradina Maicii Domnului
    (…)///
    2-Ministrul propus pentru Turism: Romania va promova turismul religios

    Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 12:01

    Tweet

    Ministrul propus pentru Turism: Romania va promova turismul religios

    Ministrul propus al Turismului, Mircea Titus Dobre,…”
    ____________________________———————————————————__________________________
    Fantastic, de 3 ori fantastic, pe cine vor sa puna acesti ageamii criminali ca si ministri…Va imaginati ce dracusori se zbenguie prin mintile acestor entitati biologice(numiti si ei oameni), daca periostul intern si superhipertrofiat al oaselor cutiei cranieine, secreta asemenea idei!!!Romania ar trebui sa foloseasca o prescurtare de RRR, adica republica religioasa Romania, si ar sti oamenii cu cine au de a face, inca de la intrarea in tara ba, chiar de la agentiile de voiaj, unde s-ar inmana brosurele cu news si promotions, cum ca Romania doar ce a mai importat cateva sute de moaste autentice, ca nu exista drum mai acatarii fara zeci de biserici pe o margine si alta si la fel de bine, ca soferii totusi inca trebuie sa fie atenti la oile care pot bloca soselele, sau la hoardele de popi care scot paparudele, muta moastele cu coloane oficiale sau demonstreaza pentru cresteri salariale, etc….
    ===============================================================


    Grindeanu anunta ce planuri are: Anticoruptie ferma, dar echilibrata. … ______________________————————-____________________________individual se demasca de la inceput a fi mafiot, pentru ca lupta anticoruptie nu poate fi echilibrata, trebuie sa fie „la blana” sau la sange, tocmai pentru a ajunge la in oarecare echilibru, pentru ca, coruptia este quasiprezenta in orice tara, insa -factorul essential- este dat de gradul si straturile unde exista coruptie…E clar ca individul vede aceasta „lupta” cu unul da , urmatorul nu, iar cei care vor primi celebrul NUP, vor fi din straturile politice si economice inalte, cu predilecti cei din partidul sau si clientela…In sfarsit, pentru el at fi mai bine sa fie arestat acum si „inchis” cu (alta celebra) suspendare, decat sa ajunga-in zece luni- dupa gratii… Idea sa ilustreaza perfect gluma cu salamul de cal si gaina, un cal/o gaina, cea mai echilibrata compozitie, nu?
    =======================================================================================
    – Cum a vrut sa apere Grindeanu statul de drept, prin proteste fata de arestarea unui baron pesedist corupt (…)// 2-Cel mai mare inamic al procurorilor anticoruptie va conduce Justitia din Romania de Emilian Isaila, Senior editor Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 18:40 Cel mai mare inamic al procurorilor anticoruptie va conduce Justitia din Romania In opinia mea, Florin Iordache este de departe cel mai toxic personaj al actualului Guvern abia votat….” ______________________———————————-___________________ Ipoteza mea merge si mai departe si anume ca chiar individul se stie cu musca” Aecheopterix pe caciula, si -stie- ca rivalitatile tinute in frau, vor icerca sa-l loveasca, desigur datorita geloziei inamicilor, insa important este ca el se stie cu multe faradelegi la activ si incearca „echilibrarea” luptei anticoruptie… iar despre subiectul nr. 2, lucrurile sunt si mai clare, tipul este un mardeiasi ridicat la nivel politic…Codruta Kovesi -banuiesc- incepe sa aiba insomnia si se viseaza chiar ea dupa gratiii..

    RăspundețiȘtergere
  2. Dobrovolschi: Președintele Iohannis, indignat de acțiunea Avocatului Poporului; demersul are un unic beneficiar. (...)_________________________________-----------------_______________ Iar s-a trezit din somn Frankestein! Un filozof german gasea o solida corelatie intre mutra si character, desigur ca s-a inselat( in mare), insa in cazul actualului avocat "al poporului"(pazea!!!), idea este perfect dovedita, acest individ colturos, daca poti sa-l iei de membrele din spate si sa-l folosesti ca pe o unealta, cu capatzana lui, poti bate piroane, precum cu barosul! Desigur ca unicul beneficiar este militzienasul dragnea, doar de aia a si uns-o pe olga vasilievskaia , ministra, ca sa existe precedent de urmariti penali in conducerea de vartf a tarii si -apoi- el va deveni pm-u, 'ohanis va fi suspendat, taratzeanu va deveni pres.-edinte iar biata Kovesi va trebui sa fuga din tara, ca sa nu ajunga la gherla...(PS- nu stiu cat este de indignat inca-actualul pres-edinte, mai degraba este vorba de un spin game, insa forta centrifuga-pana la urma- il va arunca pe inca-actualul pres.-edinte, in décor...)(Lev.St.)

    RăspundețiȘtergere