joi, 7 octombrie 2010

Să fi fost în locul lui Băsescu ...

Dacă aş fi fost preşedintele Traian Băsescu:
Aş fi fost primul care ar fi făcut plângere penală împotriva Robertei Alma Anastase şi a lui Sever Voinescu-Cotoi, în legătură cu fraudarea votului la legea pensiilor. Aşa cum m-am descotorosit de unii dintre cei mai buni colaboratori fără nici o remuşcare, pentru că aşa dicta interesul meu electoral, acum aş fi spus, în cazul celor 2: un preşedinte nu se poate asocia cu un infractor, girându-i faptele prin semnătura sa. În mod sigur cota de popularitate mi-ar mai fi crescut, cel puţin în rândul pensionarilor, dar asta a fost, am ratat ocazia.
Dacă aş fi preşedintele Băsescu:
Am ratat momentul iniţial, dar încă pot recupera. Voi trimite legea înapoi în Parlament, exact pentru motivele cu care opoziţia a sesizat Curtea Constituţională, bineînţeles totuşi fără a menţiona şi chestia cu frauda. Cu asta, închid gura şi lui Ponta şi lui Antonescu şi pensionarilor militari. Roberta şi Boc se vor ocupa de mobilizarea tuturor parlamentarilor puterii -promiţându-i lui Marko că se va aproba şi legea învăţământului, aşa cum vrea UDMR şi dacă va fi nevoie vor plusa şi cu legea privind statutul minorităţilor-, ca şi Oprea -că doar ce a obţinut favorul de a avea grup parlamentar propriu- şi legea va fi votată corect de data aceasta, fără nici o modificare însă. Şi ca să fiu sigur că nu voi avea surprize din partea opoziţiei, şedinţa va fi condusă de tot Roberta, deci PNL şi PSD sigur nu vor fi în sala, că doar aşa au spus că vor proceda când la butoane va fi Anastase. Deci, nu poate nimeni să-mi mai reproşeze că nu veghez la buna funcţionare a instituţiilor statului, aşa cum îmi cere Constituţia şi rezolv şi problemele de imagine ale PD-L. Este că sunt inteligent şi de data asta? Voi ce ziceţi, madam Pora şi "Nasule" Moraru?
P.S. Ce bine totuşi că nu pot fi Traian Băsescu, pe mine nu mă înjură atâta lume ca pe el şi nu voi avea soarta lui!

Un comentariu:

  1. Draga Misu, Base are doua patimi . Una Bautura si alta femeia . Nu poate renunta la o fost miss asa doar de dragul multimii . Multi, dar prosti . Roberta e una , dar buna . Ce uita insa domnul Basescu este fatul ca "femeia te ridica, femeia te doboara " si diansului ca asa imi place mie sa ii zic , dansul, cum spun moldovenii la porc , i s eva trage din cele doua patimi .

    RăspundețiȘtergere