joi, 7 octombrie 2010

Uite ca am avut dreptate! Asa e când ai 3 femei în casă

Deci Băsescu trimite legea pensiilor înapoi în Parlament, exact pe un motiv atacat la CC de opoziţie, respectiv egalizarea vârstei de pensionare a femeilor şi bărbaţilor! Mai avea un pic şi-i dădeau şi lacrimile! Cât de parşiv poate să fie -s-o fi gândit că femeile sunt mai multe decât bărbaţii în România şi aduc mai multe voturi?- invocând că femeia răspunde şi de creşterea copiilor! Oare să nu ştie că legal ambii soţi răspund de creşterea copiilor? Sau de faptul că tot prin lege şi soţul îşi poate lua concediu plătit pentru creşterea copilului?
Cât despre cuvântul dat cadrelor militare că va respinge legea pensiilor dacă se va umbla la pensiile militare, tovarăşul comandant suprem a uitat! Din acest moment, onoarea militară a respectivului personaj a fost făcută ţăndări şi nu mai are nici o autoritate morală să se împăuneze cu această demnitate de conducere conferită prin Constituţie! Încă o dată se dovedeşte viabilitatea proverbului potrivit căruia trădarea porneşte de la vârf. Dacă am avea un ministru adevărat la apărare (şi nu un trădător politic) şi un şef al SMG care să nu fie doar o uşă batantă, ar trebui să înregistrăm imediat 2 demisii de onoare. Să înghiţi o asemenea umilinţă este nedemn pentru un ofiţer al armatei române, indiferent că este activ sau în rezervă!
Cât despre frauda petrecută la vot, marinarul ne-a spus că dacă se amestecă asta duce la dictatură. A uitat însă că doar cu câteva minute înainte a cerut Parlamentului să corecteze legea într-un termen cât mai scurt -să nu uităm că în cazul legii A.N.I. a dat chiar un termen foarte clar prin care Parlamentul să corecteze respectiva lege-, ceea ce reprezintă tot o interferare în activitatea legislativului! Curat murdar, nu?
Sunt tare curios însă dacă de data aceasta va fi asigurat cvorumul necesar la dezbateri şi votul final! Ceva îmi spune că nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu