sâmbătă, 4 iunie 2011

Frumoasa, slugoiul si cretinul bufon !


lehman25
Imbatranesc, e singura certitudine.Realitatea in sine nu ma sperie,dar realizez ca sunt neputincios in privinta mizeriilor din jurul meu si implicit al tau. Nu am o solutie magica,nu cred ca pot misca ceva cu un efect rapid si constat ca sunt doar un spectator manios,care asista la o piesa horor !  Privesc zilnic, cum un imbecil cu carte putina si privire haotica,s-a urcat peste noi si nu se da plecat ba mai mult ne sufoca zilnic cu banda lui de slugi,imbecili,cretini si bufoni .In comparatie cu cei din banda imbecilului,eu nu am pretentia ca as detine adevarul suprem si nici solutiile miraculoase de iesire din cacatul in care vietuim,insa recunosc usor o femeie frumoasa,un slugoi si un cretin !
Constat insa ca parerile pot fi diferite in privinta anumitor primate ! Ieri de exemplu dupa socul din maimutarie odata cu numirea bufonului de la palat in varful muncii inexistente,slugile de pe net au primit directia si iata ce a iesit din tastatura unui imbecil obscur ce vine de-l strigi lucaman !
“Eu nu as vrea sa incep sa vorbesc despre ceea ce este Sebastian Lazaroiu. Acest demers il las in seama vuvuzelelor .

Eu as vrea sa vorbesc despre ceea ce NU este Sebastian Lazaroiu.

In primul rand NU este membru de partid.
In al doilea rand NU este implicat in afaceri ,nu este implicat in procese,in fraude,in combinatii dambovitene cu moguli si buldogi.
In al treilea rand ,Lazaroiu ,spre deosebire de multi politicieni NU este lipsit de o profesie.Cu alte cuvinte NU este silit sa traiasca pe seama politicii.
In al patrulea rand,omul NU este autist precum liderii opozitiei. Asta e un amanunt important pentru ca are de negociat cu sindicatele.
In al cincilea rand,Lazaroiu NU este dator nimanui ,pentru ca nici NU a fost promovat peste rand ca sef de partid,nici nu vrea sa candideze la presedentie si nici nu are nevoie sa ajunga premier ca sa isi duca daciana ori adina pe cele mai inalte culmi de prosperitate.
In al saselea rand….Lazaroiu NU este iubit de oamenii mogulilor.Asta e deja o buna recomandare in politica damboviteana.In plus,putem fi siguri ca ambele parti se vor supraveghea reciproc si ca nu vor exista intelegeri pe sub masa.
In al saptelea rand ,Lazaroiu NU a fost securist…
In al optulea rand, Lazaroiu NU este omul care sa nu stie cum gandesc romanii si ce anume isi doresc.Din punctul asta de vedere ,la ministerul muncii  si in general in politica era nevoie de un asemenea om.
In al noualea rand Lazaroiu desi nu este membru de partid NU este singur.
In al zecelea rand …..Sebastian Lazaroiu STIE .  Stie foarte bine ceea ce trebuie sa faca.Adica…reforme.
Deci ,cui ii este frica de Sebastian Lazaroiu ?…si de ce?
Pai tuturor celor care stiu ca Sebastian Lazaroiu este incoruptibil.

  Tuturor celor care stiu ca Sebastian Lazaroiu are forta sa schimbe lucrurile . Tuturor celor care stiu ca Sebastian Lazaroiu va face curatenie in acel minister. Cu alte cuvinte ,tuturor celor care se tem de reforma sistemului si de modernizarea Romaniei.”

Citind cu atentia randurile slugutei de pe net,realizezi ca puscaria nu e cea mai buna solutie,e nevoie de ceva mai mult  !
Sursa: basarica







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu