vineri, 3 iunie 2011

Ce se întâmplă când te damblageşti

Când e să-ţi ia Dumnezeu minţile cu totul, începi să faci numai lucruri trăznite, de stă lumea în loc şi-şi face cruce cu ambele mâini. După ce ne spunea cu ceva timp în urmă că gaşca portocalie -că numai partid politic nu mai poţi să-i zici PD-L-ului -, are oameni pentru 3-4 guverne, iată că astăzi, prin nominalizarea de către Emil Gîscanul pentru funcţia de ministru al muncii, familiei şi protecţiei sociale a unuia din afara găştii, se dovedeşte -dacă mai era necesar- încă o dată lipsa de oameni calificaţi ai strânsurii portocalii pentru orice domeniu. Pentru că asta e singura concluzie logică care se desprinde dacă stai să-ţi aduci aminte ce personaje au ocupat sau ocupă încă importante demnităţi în ierarhia statului român: TRAIAN BĂSESCU, EMIL BOC, ROBERTA ANASTASE, POGEA, GHEORGHE DOBRE, ADRIEAN VIDEANU, BERCEANU, VIŞAN, HOARĂ, RIDZI, NUŢI UDREA, ŞEITAN, IALOMIŢIANU, BOTIŞ, IGAŞ şi lista poate continua la nesfârşit, nemaifiind necesar a ne aminte şi ce dezastru a produs fiecare în domeniul de care s-a ocupat.
Pentru că ce altceva în afară de "Iartă-l Doamne, că nu ştie ce face" poţi spune despre nominalizarea de către Boc a unuia care nu vorbeşte decât despre Albă ca Zăpada, Pinochio sau alte personaje din poveşti, la şefia Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale? Păi respectivul personaj -care este întradevăr de poveste prin tot ce a făcut până acum- nici până iese la pensie nu va fi în stare să-şi însuşeasca legislaţia atât de stufoasă a domeniului pe care a fost pus să-l coordoneze, darămite s-o îmbunătăţească!
Acum, că răul s-a produs, ce să mai zici? Dumnezeu cu mila, care o putea, om trăi şi om vedea! Că mult nu mai e până. la anul, când va veni şi vremea socotelilor, chiar dacă până atunci vom avea parte în continuare de un circ de prost gust şi fără pâine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu