joi, 10 noiembrie 2011

Lecţie de cum să faci sluj în faţa ministrului Oprea

miercuri, 9 noiembrie 2011

Obedienta sau senilitate? - scrisori ale ANCMRR catre partidul traseistilor si fripturistilor politici - UNPR

Va prezentam mai jos ”Vocea ramolismentului nationale”!...
Declaratii incredibile au ""emanat"", din nou, de la creierele instelate din conducerea ANCMRR. Evident, pe ritmul ""Stima noastra si mandria/ Boc, Basescu, Romania!"". De dragul conducatorului iubit, dar si a mult stimatului si nepretuitului ministru al Apararii ... intereselor UNPR, buretii de demnitate si de onoare ai ANCMRR-ului cer tuturor camarazilor sa faca sluj in fata Puterii si sa puna umarul la desfiintarea SCMD, sprijinind eforturile cozilor de topor ale acestuia, care au redeclansat latratul la Luna, dupa Consiliul National al Reprezentantilor SCMD, in speranta ca-si vor binemerita gradele de asistati in rezerva promise pentru 1 Decembrie.
Va prezentam si dvs. produsele matretii care tine loc de creier, ca sa stiti cu cine aveti de-a face, cu speranta ca liderii celorlalte ONG-uri ale rezervistilor de la MI, SPP, STS, SRI, SIE, SIPA, etc. sunt mai ancorati in realitate si mai cu picoarele pe pamant.
In rest, Dumnezeu sa-i ierte, ca nu stiu ce fac!...
In contrast cu indivizii care semneaza ”Biroul Permanent”, cu jena, in ceea ce-i  priveste, inca intebandu-ma cum Dumnezeu au detinut astia functii de comanda candva, imi asum raspunderea si semnez.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu