miercuri, 16 noiembrie 2011

Nu se întâmplă în România

Uite ce înseamnă un stat al cărui guvern îşi respectă deciziile luate! Şi nu e singurul pe planeta asta. Numai la noi nu sunt bani pentru creşterea salariilor profesorilor, medicilor, poliţiştilor, militarilor şi a celorlalte categorii de bugetari, aşa cum prevăd legile în vigoare şi hotărârile judecătoreşti definitive şi executorii. Cât despre indexarea pensiilor, n-are rost să mai amintesc, scăderea puterii de cumpărare a acestora e o cale sigură de a ieşi din sistem pe "cale naturală".

Moscova. Soldele militarilor se măresc de trei ori

Scris de : M.A.     2011-11-07 17:24     Comments Off
Preşedintele rus Dmitri Medvedev a semnat luni un act normativ privind majorarea soldelor militarilor de 2,5-3 ori începînd cu 1 ianuarie 2012.

Moscova. Soldele militarilor se măresc de trei ori armata 2
Militari rusi (foto: newsgd.com)

Anunţul a fost făcut de liderul de la Kremlin în timpul unei întâlniri cu şefii armatei ruse. “Această lege garantează eficienţa armatei noastre. Măsura nu ne va goli bugetul şi plăţile vor fi efectuate”, a datasigurări Dmitri Medvedev, citat de Itar-Tass, preluată de Moldpres.
“Statul dovedeşte, prin adoptarea acestei legi, că o decizie, odată anunţată, trebuie pusă în aplicare, dacă de aceasta depinde bunăstarea socială a cetăţenilor noştri”, a adăugat liderul de la Kremlin la o reuniune cu ministrul rus al apărării Anatoli Serdiukov şi cu şeful Statului Major Nikolai Makarov.
Totodată, prin legea semnată luni, Medvedev a majorat pensiile militare de 1,5-1,7 ori. Premierul rus Vladimir Putin a anunţat săptămâna trecută, în timpul unei vizite electorale la Kaliningrad, că pensiile militare vor fi majorate de 1,5 ori de la 1 ianuarie 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu