miercuri, 16 noiembrie 2011

Tătucul ilegalităţii

În afara României nu cred să mai existe altă ţară democrată în care cel care ocupă cea mai înaltă funcţie în stat să instige la nerespectarea legii. Trist, dar adevărat. Pentru că numai la noi preşedintele ţării le-a cerut public judecătorilor să nu mai dea hotărâri bazate pe texte de lege, a încurajat şi sprijinit guvernul să nu respecte hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile, pentru ca azi să atingă culmea în privinţa instigării la ilegalităţi:

"Indiferent care este rezultatul la CCR, bani nu sunt. Dacă ar exista, s-ar plăti", a spus Traian Băsescu.
Totodată, şeful statului a susţinut că România nu mai poate continua să împrumute bani pentru consum deşi, din punct de vedere "politic", ar fi foarte uşor să dea dovadă de "generozitate", condamnând ţara pe anii viitori.
"Nu mai putem trăi împrumutând bani pentru consum. Politic, şi pentru mine, şi pentru Guvern, ar fi foarte uşor s-o facem pe generoşii, condamnând ţara pe anii viitori. Am mai trăit o dată experienţa asta, în 2007-2008, şi, dacă nu învăţăm din ea, ne vom merita soarta. Îmi pare rău de fiecare pensionar care nu-şi ia banii. E nedrept", a spus Traian Băsescu. (sursa:http://www.realitatea.net/basescu-avertizeaza-indiferent-de-decizia-ccr-bani-pentru-pensii-si-salarii-nu-exista_887306.html#ixzz1du1ZyVFH).
Ştii ceva, Băsescule? Dacă tot nu-ţi place să respecţi legea - nici măcar pe cele pe care tu le-ai impus prin furtul de voturi în Parlament -, de ce nu pleci dracului din ţară şi să ne laşi în pace pe toţi ăştia care vrem să trăim cinstit şi demn? Cumpără-ţi neică o insulă undeva, sunt destule de vânzare şi bani ai să-i întorci cu furca, du-te şi fă-ţi de cap acolo şi nu ne mai otrăvi fiecare zi cu apariţiile şi declaraţiile tale! Şi i-aţi şi gaşca de hoţi cu tine, ăia despre care acu două zile ne spune-ai că ai informaţii că nu se mai satură furând din banii publici! Ne-aţi ciuruit destul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu