luni, 30 ianuarie 2012

Romania TV: Petrecere mare cu Jeffrey Franks şi Sorin Blejnar la Buşteni

Modelul "folcloristelor" patentat de Pinalty încă are succes! Dar să joci tontoroiul cu "regina șpăgii" în timp ce oamenii simpli protestează zilnic în piețe, asta le întrece pe toate! Mai lipsea să participe ambasadorul SUA, care ne spunea să fim mulțumiți că deocamdată nu suntem și împușcați!
Jeffrey Franks a participat în weekend la un chef pe Valea Prahovei, unde s-a prins într-o horă alături de şeful ANAF, Sorin Blejnar, şi de primarul din Buşteni, Emanoil Savin, informează Romania TV. Imaginile au fost trimise de un telespectator pe adresa de e-mail stireata@rtv.net.

Şeful delegaţiei FMI a declarat luni că România este din nou pe creştere economică, dar este insuficientă. Şomajul a scăzut, dar există impedimente care ar putea împiedica revenirea economiei. Reprezentanţii FMI spun că România a cheltuit ineficient banii pentru asistenţă socială.
"Vestea bună este că România este din nou pe creştere economică. Estimăm o creştere economică de 1,5% în 2012. Vestea proastă este că economia nu are destulă forţă. Creştea este prea lentă. Nu este suficient pentru România. O altă veste proastă este că sunt multe provocări în orizontul apropiat care ar putea împiedica revenirea economiei. Totuşi, pe piaţa muncii se întrevăd semnale pozitive. Rata şomajului a scăzut de la 8%, la 7%. Salariul real, care a scăzut în mediul privat, va reveni pe creştere. Şomajul va fi stabil sau ar putea scădea în următoarele trimestre. Salariile sunt foarte mici şi trebuie creşteţi productivitatea. Angajările în mediul privat au fost slabe în 2009 şi 2010, dar îşi revin", a declarat şeful misiunii FMI în România Jeffrey Franks.
Petrecere mare cu Jeffrey Franks şi Sorin Blejnar la Buşteni VIDEO | RTV.net | Romania TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu