luni, 6 februarie 2012

Prezervativul Boc și scula jucătoare

N-am scris nimic o săptămână, doar am urmărit știrile și comentariile analiștilor politici. Pentru cine a citit printre rânduri declarațiile oficiale din ultimele zile, ceva plutea parcă în aer, în legătură cu destinul lui Boc în fruntea guvernului. Ceea ce era aproape previzibil s-a întâmplat azi, bocul și-a depus mandatul. Unii au început deja să-l căineze pe sărmanul boculeț, care vezi Doamne și-a sacrificat imaginea publică pentru a stabiliza țara. Adevărul e însă cel spus de Ciutacu în urmă cu circa 2 ore: Destinul lui Boc ca prim-ministru a fost exact ca al unui prezervativ: îl cumperi, îl folosești și apoi îl arunci la groapa de gunoi. 
Asta ar trebui să fie un aviz amatorilor pentru funcția asta, cât timp cu "scula jucătoare" se numește Băsescu. Numai că vine vremea când "scula" respectivă nu mai e bună nici cu Viagra

Un comentariu:

  1. Când ai ochelari de cal nu poţi vedea decât într-o singură direcţie. Sunt 100% convins că dacă nu ar fi fost protestele nu am fi vorbit azi despre plecarea lui Boc.

    RăspundețiȘtergere