duminică, 11 martie 2012

Mobila pentru toti

Recent, mi-a fost recomandat un magazin de mobila online. Am fost foarte surprins cand am aflat ca exista asemenea magazine. Sincer sa fiu, eram obisnuit cu cautarea produselor de mobilier la cele mai cunoscute magazine de mobila din oras. Problema este ca nu de fiecare data gaseam ce doream. In plus, preturile nu erau foarte mici.

Acest magazin, VreauMobila.ro, nu numai ca are produse destul de ieftine, ci are si produse din toata gama de mobilier. Magazinul comercializeaza saltele, mobila de birou si multe alte produse, printre care si electrocasnice, chiuvete si decoratiuni.

Veti cumpara din acest magazin online?

2 comentarii:

  1. Distinse domnule coleg,


    Imi face o deosebita placere de a va transmite cele mai bune ganduri, dar un eveniment important ma obliga sa va transmit un e-mail CU RUGAMINTEA DE A-L TRANSMITE MAI DEPARTE PENTRU A FI CUNOSCUT DE TOTI MILITARII IN REZERVA.
    Despre ce este vorba:
    ANCMRR a elaborat un "Mesaj al Biroului Permanent Central", pentru a fi transmis tuturor filialelor sale.
    ACEST MESAJ ESTE LAUDATIV, AUTOFLAGELANT SI MULTUMIT DE ACTIVITATEA SA LA ADRESA APARARII DREPTURILOR SI IMAGINII REZERVISTILOR.
    In calitate de Vicepresedinte al Filialei Sector 5, impreuna cu colegii mei am hotarat sa elaboram un protest pentru a se produce schimbarea imaginii ANCMRR, parasirea de catre cei care sunt obedienti UNPR a acesteia si stabilirea unei platforme alaturi de toate fortele ce apara Armata de rezerva.
    Mi-am asumat responsabilitatea elaborarii (desi unii din membrii Biroului Filialei au ezitat si s-au ferit sa aprobe un asemenea demers), si l-am prezentat in Adunarea Generala a Filialei sectorului 5. Documentul a fost aprobat cu majoritate de voturi 181 pentru, din 188 de participanti.
    Ca urmare a cozilor de topor, conducerea ANCMRR s-a panicat, a intrat in vrie si ....AM FOST CHEMATI INCORPORE, pentru a renunta si,...a fi fortati (subsemnatul singur) la acest protest.
    Intrucat acum actionez independent, VA ROG SA PLASATI ACEST APEL-PROTEST PT CA TOTI MILITARII IN REZERVA SA SE SOLIDARIZEZE PENTRU A-I DA JOS PE OBEDIENTII MINISTRULUI APARARII SI AI UNPR-ului.
    IN SPIRITUL relatiilor deosebite dintre noi, rog sa primiti cele mai sincere urari de bine.
    Cu multumiri anbticipate,

    Assistant Professor Brigadier General (ret) Ph.D. Florea SURDU

    Mobile Phone: 00-40722.380.068

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept e-mailul. calinescumihail@gmail.com

    RăspundețiȘtergere