vineri, 4 ianuarie 2013

Va recomand magazinul online Sevensins

Femeile au un magazin cu adevarat pe placul lor! Este vorba despre Sevensins, un magazin online premiat la GPec 2012 pentru performanțele în comerțul electronic: „Best Online Merchant Award for the Fashion Category” și „Best Online Merchant Award for the Experienced Online Shops Category”

Pe langa faptul ca Sevensins este un magazin serios, cu preturi accesibile si cu o foarte mare varietate de produse, calitatea tuturor produselor este garantata.           

Cei de la Sevensins garanteza ca produsul este nou, sigilat si comercializat in ambalajul original al producatorului!


Magazinul Sevensins comercializeaza o gama foarte variata de produse, de la lenjerie incitanta, bodystockings si costume de baie, la imbracamainte, incaltaminte, accesorii si bijuterii, toate produsele sunt de cea mai inalta calitate si provin din colectii. 

Situl magazinului online Sevensins este prietenos cu utilizatorul si foarte usor de navigat. Oferta acopera toate necesitatile cumparatorilor si satisface gusturile celor mai pretentiosi potentiali clienti. 

Profesionalismul celor de la Sevensins este ireprosabil, incepand cu raspunsul prompt al consilierilor de vanzari la apelurile telefonice sau email. Pentru comenzile online clientul poate opta pentru cele mai avantajoase modalitati de plata. Comenzile se pot lansa foarte simplu direct de pe magazinul online dupa completarea datelor necesare sau pentru cei mai comozi se poate face telefonic, la numerele de telefon afisate pe site.

Ce mai asteptati, cumparati din magazinul online Sevensins!

Un comentariu: