joi, 6 octombrie 2016

Nu fiti fariseu, dle presedinte! In partide se inscriu permanent tineri, cu idei bune si dorinta de a imbunatati activitatea partidelor, numai ca ei n-au norocul pe care l-ati avut dumneavoastra de a fi luat de manuta si pus in fruntea unui partid! Ei sunt tot la pixul si cuvantul dinozaurilor si parvenitilor din fruntea partidelor, o stiti prea bine!

Iohannis, către studenţi: Intraţi în partide. Cum vreţi să dispară dinozaurii cu discursuri retrograde? Trebuie să gândiţi politic, să acţionaţi politic, iar dacă nu sunteţi ascultaţi, protestaţi

Președintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe studenți să intre în partide pentru a-i înlocui pe “dinozaurii cu discursuri retrograde”.
”Intraţi, vă rog, în partide! Cum vreţi să dispară acei dinozauri cu discursuri retrograde, dacă nu vine din urmă? Ei ocupă un loc mare, fac o umbră mare, micşoraţi-o”, le-a spus preşedintele Klaus Iohannis, luni, studenţilor din Timişoara, scrie news.ro.
Șeful statului spune că “este nevoie de un Parlament mai bun și mai transparent”, lucru ce poate deveni realitate cu ajutorul tinerilor.
“Sunt convins că avem nevoie de proiecte politice care ţintesc spre viitor, avem nevoie de viziune politică, avem nevoie de oameni politici care vor să construiască o Românie mai bună. Tineri, e nevoie de voi ca să spuneţi ce vreţi cu România noastră.
Faceţi-vă auzită vocea. Trebuie să gândiţi politic, să acţionaţi politic, iar dacă nu sunteţi ascultaţi, protestaţi”, a spus Iohannis.
Sursa:http://www.b1.ro/stiri/politica/iohannis-catre-studenti-intrati-in-partide-cum-vreti-sa-dispara-dinozaurii-cu-discursuri-retrograde-rebuie-sa-ganditi-politic-sa-actionati-politic-iar-daca-nu-sunteti-ascultati-protestati-163980.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu