duminică, 6 noiembrie 2016

Doar cu Ciolo la putere scapă ţara de belele?

Să-l compari pe Cioloş cu Mihai Viteazu şi Ştefan cel Mare spunând Venim în faţa dumneavoastră să răspundem la întrebarea de ce Dacian Cioloş? PNL şi-a conturat un model de prim-ministru, iar cel care s-a încadrat perfect în acest model este premierul actual. (…). De ce Cioloş, că nu este ales? Nici Mihai Viteazul nu a fost ales şi a făcut multe pentru ţara aceasta, nici Ștefan cel Mare, şi a făcut la fel de multe" surclasează declaraţiile din trecut ale aceleiaşi persoane, gen: "să scăpăm Doljul de eticheta judeţ roşu" uitând că l-ai condus în două rânduri ca prefect sau "eu m-am format în facultate şi acolo eram odihnit din liceu" ca explicaţie pentru notele minuscule din foaia matricolă liceală.
Să nu ne facem însă sânge rău dintr-o astfel de chestiune măruntă de pre-campanie, că nu se ştie, poate avem parte în campania electorală şi de un videoclip gen "Doar cu Ciolo la putere scapă ţara de belele" plagiat după cel al lui Băse din campania anului 2009.
surse: 1. http://psnews.ro/entuziasmul-pnl-fata-de-ciolos-atinge-cote-nebanuite-147124/
          2. http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/17222/Prefectul-de-Dolj-Nicolae-Giugea-s-a-luptat-cu-corigentele-in-toti-cei-patru-ani-de-liceu.html

4 comentarii:

  1. I-Cioloș i-a răspuns pe Facebook unei persoane care i-a cerut să plece la Bruxelles: Nu merg nicăieri, mai am treabă aici.
    (...)
    _____________---------------------_____________ .

    ciolosvekul(sau vipera de Salaj) este doar un alt model de mafiot, modelul soft, care alege sa dea" din marar si chimen" si care -e deja dovedit- isi tragi sacii cu grau la poarta sa... El s-a ocupat de "taiat hartii" (si nu capete de banditi), de cumparat opera de arta si nu recuperarea pamantul tarii si sutele de miliarde devalizate, si in continuare vorbeste frumos ( ce pierde?) pana-i expira termenul, din cauza salariului pe care si l-a autofixat va avea o pensie pe masura, iar pentru IMENSUL APORT LA VANZAREA TARII(la care lucreaza si pe ultma suta de metri), franco-austro-germanii deja i-au burduJit conturile secrete (ca si giohanalei de Sibiu), amandoi au avut o sansa(***) sa rezolve imensele probleme ale tarii, amandoi s-au dovedit agenti ai fostei nomenclaturi si securitati(aripa retrograda), care vor sa distruga Romania, ei ramanand cu ce au furat si -la fel- fara sa fie adusi in fata legii sau a Justitiei populare.(*** Chiar din prima saptamana de activitate pe functie, cei doi trebuiau sa aiba prioritar un lucru, si anume sa puna biciul pe Justitie pentru rezolvarea imediata a dosarelor marilor corupti si devalizatori,dubluta de confiscarea totala a averilor acestor mafioti, cea ce ar fi condus la o recuperare de peste 250 MILIARDE euro-din totalul de peste 999 Miliarde devalizate-,  suma cu care Romania ar fi facut un spectaculos salt, atat economic, cat si general social...Insa si in acesti ultimi 2 ani Romania a regresat, dovada cea mai ilustrativa este continuarea exodului(spre occident,in special) a fortei de munca calificate si/sau tinere, cat si adancirea pauperizarii populatiei.Atat acest pres-edinte cat si pm-u, trebuie pusi in primul "pluton"(alaturi de alti 20 de indivizi), adica in grupul prim care vor trebui sa infrunte plutonul de executie, desigur numai legal, dupa o investigatie si judecata nepartinica si fara exces de zel.)Cat de PORC jegos trebuie sa fie aceasta naparca nenorocita , a mintit tot anul ca nici vorba de a fi din nou pm, iar acum se rasuceste, cum ziceam vreo doua zile in urma, este exact precum "fata mare", adica dintr-un zis abia vrea... Si din alt unghi, "mintiti-ne, mintiti-ne , dar mintiti-ne frumos...Ca pe curve!" Asta este realitatea romaneasca, un popor care se sinucide incet, dar sigur...Cel putin pe individ il inteleg, unde mai gaseste el asa prosti sa fure cat vrea, sa vanda tara cui vrea si pe cat vrea si apoi sa zica" am gresit..." Greu, greu cu poporul roman!
    (ziare.com) "Dacian Ciolos accepta sa fie din nou premier, daca PNL castiga alegerile.)=continuare-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. II-Enuntul de mai jos este aproximativ, raportat la cel original, postat pe pagina prof.univ. Cristian Paun si pe pagina Agerpres, amandoua aparute pe pagina, insa sterse -probabil-chiar din prima ora.Si chiar nu stiu de ce , acest comentariu se referea strict la un grup de (falsi***) fanatici religiosi, f. activi( cu bate si topoare verbale)pe pagina Activenews, unde am fost interzis si mi-au fost sterse toate comentariile de luni si luni .iata cum suna: "Din nou, haita a invins...De fapt chiar si eu ma intrebam cand o sa se intample, se pare ca unul din comentariile de mai jos(probabil nr. 2) au reprezentat picatura care a umplut paharul cerberilor paginii...Totusi , victoria lor este iluzorie atata timp cat ei nu pot sa-si invinga prejudecatile care-I macina...(*** zic falsi, pentru ca ei sunt doar religiosi de parada, ameninta in spatiul virtual, insa in realitatea cotidiana sunt doar niste catelusi cumintei, care-si rod osul putrefact, aruncat de popime si de diversi politicieni, carora nu le plac comentarii ca ale mele, de fapt ii sperie, gandindu-se ca -pana la urma- o parte a populatiei imi va da dreptate si va actiona)
      1- Incotro te indrepti?
      De George Alexander  /   Știri, Social   /   Publicat: Vineri, 04 noiembrie 2016, 16:40   /   Actualizat: Vineri, 04 noiembrie 2016, 18:10 (activenews)           
      „…Nu vreau să mă înjosesc acum, gândind exact ca un tehnocrat… În principiu, însă, nu-i așa, oricine poate să se căsătorească, oricând, chiar și cu o vacă! Poate, de vrea, dacă Înalta Curte Constituțională dă aprobare, să facă nuntă și să plece în luna de miere, apoi, chiar cu un cal, cu o pisică sau cu măgărița vecinilor!… „_______________—_________________
      cred ca am mai vazut numele acestui individ pe activenews, dar pentru ca nu-mi amintesc sa fi comentat vreodata la „articolele” sale, banuiesc-luandu-l ca exemplu pe acesta- ca nu am facut-o din scarba, pentru ca iata unde poate ajunge „mintea” semidoctului fanatic… Iar aceasta paralela -ABSOLUT FARA SENS- este facuta tocmai pentru a porni masele si mai intens impotriva minoritatilor sexuale normale( cum zice maimutoiul insusi:” incita la ura”) , vrea sa impuna idea ca o relatie homosexuala este egala cu zoofilia si ca asta va fi cursul omenirii, daca se admit „deviatiile” de acum(care, btw, exista de cand lumea si TREBUIE sa fie tot opera lui dumnezeu, in caz ca exista!) Nu am vazut niciunde ca cineva cere o recunoastere si o legalizare a „casatoriilor” cu alte animale , de alte specii, si cred ca aceasta eventuala cerere at trebui strict interzisa, pentru ca nu avem de a face cu consimtamantul celor doi, si chiar daca capra alexandriana (o rasa mai deosebita!) at behai de placere(cea ce ar insemna „da”), tot nu ar trebui admis, pana cand nu va evolua ca sa si poata articula acel „da”, plus ca si intr-o atare situatie, trebuie facuta o expertiza psihologica ( a caprei) pentru a se vedea daca este in toate mintile, de vreme ce a avut o asa alegere(chiar da at fi Alexander the Great)…
      2)COMUNICAT OFICIAL AL ROMÂNILOR DIN STATELE UNITE – LIDERII SPIRITUALI ȘI COMUNITARI ÎN SPRIJINUL COALIȚIEI PENTRU FAMILII.
      MESAJUL ROMÂNILOR DIN AMERICA,…
      __________————__________Hai sa o lasam balta cu exprimari fantastice, de genul” reprezentam romanii din America”, asta este un popa mare mancator de coaste inecate in sosuri de BBQ-ue American(platite cu banii romanilor), este o cartita a fostei nomenclaturi  comuniste, care e platit sa faca jonctiunea dintre religios si politic, pentru a putea sa-i influenteze(prin impresionare) pe alegatorii din Romania, adica acestia  sa „aleaga” acelasi jug de plumb, insa vopsit diferit…Unde sunt cele- macar- 2 milioane de semnaturi ale romanilor din USA? Practic, cel putin 75% din acestia NU-I INTERESEAZA aceasta problema, ei isi vad de treaba lor, nu se baga cu nasul unde nu le fierbe oala, insa vor sa-i bage popii, este exact cum spune Biblia (despre popime)””Voi nu intrati in Imparatia Cerurilor, dar nici pe altii nu-i lasati sa intre”, adica ei vor sa-i tarasca pe oameni in toate afacerile lor murdare...
      (LevSt.)

      Ștergere
    2. Dacian Ciolos, “salariu” de 8.500 de euro pe luna de la Bruxelles

      2 days ago
      Dupa ce in presa...
      __________-----------------___________
      Individul a fost tot timpul josnic, a ascuns acest fapt atunci cand cealalalta scursoare a umanitatii(pres-edintele tarii) a crescut salariile lor (al celor 3 , care au speriat si estul si vestul tarii, cat si sudul si nordul) a propus(si realizat) cresterea salariala a lor, ciolosvekul trebuia sa aiba un minim minimorum de bun simt si sa spuna public ca el mai primeste inca 30 mii lei/ luna, nu a facut-o asa cum nu o face acum si niciodata, cu alte mii de euro care-i intra in conturi secrete, de la firme franco-germano-austriece, pentru serviciile facute in vanzarea tarii si sclavagizarea poporului roman...

      Ștergere
  2. Take This Farmer’s Warning Seriously.

    MONEYWISE STAFF REPORTS
    This small farm owner in South County, Maryland isn’t a PhD in economics or a market maker on Wall Street.
    ...A closer look at who this man is reveals that he isn’t just an ordinary farmer.
    He has co-authored at least three New York Times best-sellers on economics.
    In the late 90s, he produced one of the first “blogs” on the Internet – and he was perhaps the very first blogger to talk about fiscal policy. In that time, he also predicted the gold boom of the 2000s (when gold shot up over 500%), well before it happened.
    ...
    Before that in the mid 80s, he led a grassroots movement that nearly succeeded in amending the US constitution to prevent the government from borrowing too much money.
    And all this time, working from an old laptop, he has been running the largest underground news and research network in the world – with 2.4 million subscribers, reaching people on every continent except Antarctica.
    ...Economist Dr. Marc Faber, editor of the famous Gloom, Boom, and Doom Report once described this man as “a man who is not afraid to tell the truth” and added: “I’m seldom jealous of anybody but I truly envy [his] writing and intellectual skills.”
    ____________----------------------------_______________
    deci aprox. 5 mii lei/an si persoana=1.300 $(aprox.) , pragul saraciei in Romania, iar in US pragul saraciei este de aprox. 12 mii $/person si putin peste 24 mii $ / pentru familie de 4 cu 2 copii(sub 16 ani), si asta in timp ce preturile la produsele de subzistenta sunt chiar mai mici ca in Romania, adica benzina sub 60 centi/litru, carnea de baza(porc si pasare- bucati mari de cel putin 3kg- sub 2,5$ /kg, ouale 30 centi duzina, laptele 30 centi/litru, etc., etc.iar H.Clinton vrea ca familiile care vor face mai putin de UN SFERT DE MILION DOLARI/AN sa NU MAI PLATEASCA TAXE FEDERALE(adica considerati grup spre saracie), dealtfel si la zi, familiile care fac sub 42 MII dolari/an primesc ajutoare substantiale de la stat(programe sociale) sub diverse forme ca si cash, dar mai degraba sub forma de voucher, adica hartii cu valoare care se pot preschimba pentru produse sau servicii specifice. IATA DE CE -DE ANI BUNI- prezint mereu acel program prin care sa se efectueze NATIONALIZAREA INTREGULUI PAMANT SI REDISTRIBUIREA A CATE UN HA./CAP LOCUITOR TRECUT DE 16 ANI(distribuite fizica sau virtuala, la dorinta), cat si CONSTRUIREA A CEL PUTIN UN MILION DE MICROFERME DE 2 HA/CUPLU, IN CIORCHINE DE 4, 8, ETC. , proiect care ar rezolva mai toate problemele actuale si previzibile ale tarii si poporului roman.Iar aceasta nu pe "banii statului" ci doar de catre stat, banii investiti urmand a fi recuperati in timp, prin plati lunare egale cu nu mai putin de 15% din total venit(dar -sa zicem- nu mai putin de 200 euro/luna), fara dobanda in primii 5 ani, cu o,5% dobanda(modica) pentru urmatorii 15 ani si abia dupa acesti 20 de ani, dobanda sa fie ridicata la dobanda pietii...In acest fel oricine va plati mai mult, tocmai pentru a se bucura de acest avantaj si a ajunge si de jure, proprietar, iar toata lumea va prospera ...Iar dupa modelul imaginat de mine, o asemenea microferma(casa de lux si ferma cu tot echipamentul pe acelasi site) nu va costa nici 50 mii (ca si pret de cost) insa se va vinde cu peste 200 mii euro/unitate, cea ce -IN TIMP, 15-20-30 ani- va adduce sume de peste o suta miliarde , la buget, sume care din anii 3 si poate anul, doi, vor fi atat de consistente incat pot satisfice nevoile in investitiile pentru aparare nationala(fara alte surse si taieri din alte destinatii ale bugetului)...(LevSt.)

    RăspundețiȘtergere