sâmbătă, 31 decembrie 2011

"Cadou" de Anul Nou primit de un pensionar militar


vineri, 30 decembrie 2011


Scrisoare catre Primul Ministru

Domnule,

Numele meu este Sufletu Cezar, sunt pensionar militar, mandat pensie nr. 14558993 . In urma " recalcularii " pensiei am ramas initial cu pensia calculata dupa Legea 164/2001 in cuantum de 2352 RON  brut, dupa care , pe tot parcursul anului 2011, pensia mea aparea mereu marita cu 36 RON ( adica 2388 RON brut ) in tabelele publicate de MApN pe site-ul ministerului, in urma " revizuirii ".

Ei bine, azi, 30.12.2011, am primit decizia de revizuire a pensiei - nr. 61563/07.12.2011 . Dupa ce , repet , anul asta mi se spunea mereu ca pensia mea a crescut in urma " revizuirii " de la 2352 la 2388 RON brut , azi am constatat ca pensia mea e de 2052 RON brut ! Ultima " asigurare " de genul asta era intr-un tabel cu pensiile militare revizuite publicat pe site-ul MApN pe 23.12 .2011.

Decizia de revizuire am primit-o azi , 30.12.2011, ora 12.00. Imediat am vrut sa verific pe site-ul MApN nivelul pensiei mele , din tabelul publicat pe 23.12.2011. In tabel aveam tot 2388 RON , nu 2052 RON ca in decizie . Am contactat 3-4 colegi , care mi-au confirmat ca si ei au fost " usurati " de cate 1-3 milioane lei vechi prin decizii , fata de cuantumul pe care il stiau de pe site-ul MApN .

La ora 16.45 , cand am vrut sa verific din nou cuantumul pensiei mele , pe site-ul MApN DISPARUSE TABELUL CU PENSIILE MILITARE REVIZUITE !!!!!!
    Acest fapt l-am semnalat conducerii SCMD , al carui membru sunt .

               INTREBARI PT. DVS. :

                    1. Dvs. sunteti prim-ministrul Guvernului acestei tari ?
                     2. Daca da, cum e posibil sa fim mintiti un an intreg de catre MApN ca avem un cuantum al pensiei in urma " revizuirii " , pt. ca in decizii sa ne trezim ca avem cu 1-3 milioane lei vechi mai putin ???
                     3.Daca iarasi da -dvs. stiti ce se intampla in MApN-ul asta, sau sunteti pur si simplu o gluga de coceni , dependenta , alaturi de PDL , de voturile UNPR in Parlament ?
                     4.Cum e posibil ca un minister din Guvernul pe care-l conduceti sa-si bata joc in halul asta de niste oameni, mintindu-i oficial, pe un site oficial ???
                      5. Dvs. stiti ce se intampla in Guvernul pe care-l conduceti ? Senzatia mea e ca nu . Sau daca stiti , nu dvs. conduceti Guvernul, ci altcineva . Ma rog , il stie toata tara ...
                      6. Domnule, v-a murit tatal. Dumnezeu sa-l ierte . Treceti prin momente grele, prin care am trecut si eu si pe care vrand-nevrand, trebuie sa le depasim . Ei bine, domnule , peste magaria si nesimtirea Guvernului condus de dvs.  ( prin MApN ) in ceea ce priveste " recalcularea " si " revizuirea " pensiilor militare- eu nu pot sa trec . Va urasc si va  dispretuiesc . Pt . ca ne-ati mintit , domnule ! Nu am votat PD niciodata , cu atat mai putin de acum incolo . Nu va  urez un An Nou fericit, pt. ca nu meritati. 2012 va fi anul mortii voastre .Politice , desigur . Pt. ca asta meritati .
                      7. Sunt mandru ca sunt membru SCMD . Pentru ca stiu ca aceasta organizatie va sta in gat .
Problema pensiilor militare o vom rezolva in Justitie , domnule.

      Fara absolut nici o urma de respect ,
       
              Sufletu Cezar , pensionar militar


V-am dat nr. talonului si deciziei de pensie . Adresa mea o gasesc usor " serviciile " . Lor nu le-ati taiat salariile si pensiile , asa ca pot sa se " deranjeze " putin in sensul asta ...

4 comentarii:

  1. Eu nu am primit inca decizia de pensionare. in tabel nu m-am regasit, oare cum o fi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunteti un caz aparte. Sunt in aceeasi situatie.
    Cu toate ca i-am contactat si mi-au comunicat ca nu sunt exclus de la revizuire, nu au considerat important sa fiu inclus in tabel. Nu doresc sa am alte comentarii, justitia sa se pronunte.
    Ma voi alatura tuturor actiunilor civice. Cred ca vom fi mai organizati si in numar mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt cazuri în care colegi pensionari au primit luni de zile bani în plus în urma revizuirii, fără a primi însă decizia de revizuire și nici pe tabel nu s-au regăsit tot anul 2011!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu ne va judeca dupa credinta si faptele bune.
    A-TI CREAT SI MAI MULTE INEGALITARTI,NE-ATI UMILIT IN BLOC.TOTALA LIPSA DW TRASPARENTA,SECRETOMANIA .
    IN DECIZILE DE PENSIE SUNT 3 RUBRICI CU VALORI DE ZERO .DE CE SAU MAI TIPARIT ,ELE TREBUPAU SA CUPRINDA, SPORURILE,INDENIZATIL VEGHIMEA IN MUNCA..ALTE ELENTE SALARIALE..GRUPA DE MUNCA
    JUDECATA DIVINA NU VA OCOLI PE NIMENI INDIFERET PE FUNTIA CARE VREMELNICA O OCUPA.
    CEA MAI MARE JIGNIRE ADRESATA ARMATEI: PEMNSII NESIMTITE! Sa dovedit ca 92% au crescut pe tip de ceriza econanica .Romania pote fii un exemplu IN LUME CE A MAI .FACUT VREUN GUVERN ?????.
    PENSIA MEA BRUTA A FOST DIMINUATA DE LA 3214 LA 2578
    DUPA REGULARIZARE 1000 LEI DININUAZA PESIA MEA. OARE SE POATE RESALONA PE MAI MULTI ANI.ASA CUM NU SE PLATES DATORIILE STATULUI PENTRU CETATENI PANA IN 2016
    ASA SA VA AJUTE DUNEZEU

    RăspundețiȘtergere